Advokati i dalje naplacuju kroz parnicu tzv. Mali dug i to je nepobitna istina

Kolega Aca je izrazio sumnju (ne veruje) da advokati i dalje naplacuju kroz parnicu tzv. Mali dug.
- Na moj komentar na Admiralu koji glasi:
#1 zlajaKg 21-05-2017 19:06
Напомињем да добри адвокати и сада без проблема, практично кроз 1-2 рочишта, завршавају парничне поступке за тзв. мали дуг и исти успешно наплаћују по поднетим парничним тужбама.
- kolega Aca je dao svoj komentar koji glasi:
#6 Aca 23-05-2017 12:17
Vezano za komentar pod rednim brojem 1 neka kolega Zlatko preciznije objasni na koji nacin dobri advokati i sada bez problema zavrsavaju parnicne postupke za takozvani mali dug jer su navedena potrazivanja zastarela naravno pod uslovom da se RF PIO u toku parnicnog postupka pozove na zastarelost. Neka na ovom sajtu objavi barem jednu pravosnaznu presudu za mali dug gde je tuzba podneta posle 01.01.2015 godine i gde se u toku parnicnog postupka RF PIO pozvao na zastarelost a da su bez obzira na to pozivanje sudovi pravosnazno presudili tj usvojili tuzbu KVP za ceo period tj od avgusta 2004. godine do novembra 2007. godine.

Zamolio sam kolege ili adv. Lidiju Zlatanovic da mi takvu presudu za tzv. Mali dug proslede, skeniranu ili u vidu fotografija, posto znam da se nekoliko kolega zahvaljivalo adv. Lidiji Zlatanovic na uspesno i brzo okoncanim parnicama za tzv. Mali dug.
Zahvaljujući članu grupe Vojni penzioneri Srbije na FB, advokatu Lidiji Zlatanović, kolega Božidar Todorović uspeo je da u potpunosti naplati tzv. Mali dug, nastao u periodu od 2004. do 2007. godine. Njegov pravni zastupnik, advokat Lidija Zlatanović je 31. 07. 2014. godine podnela tužbu, a Božidaru je 29. 04. 2015. godine uplaćen celokupni iznos sa kamatama. Tu presudu sam objavio 20.05.15. g.
Evo i komentara dvojice kolega u vezi sa tim, koji dokazuju ono sto sam izneo u komentaru pod br. 1 dana 21.05.17. g. Nadam se da ce ovo biti dovoljno da odagna Acine sumnje:
Petar Biskupovic - „Evo ja cu ukratko. Moj advokat g-dja Lidija Zlatanović i ja smo podnijeli tuzbu u sestom mjesecu prosle godine, a u trecem mjesecu ove godine ja dobih novac (mali dug).”
Milenko Mihic - „Tuzba podneta u junu 2015. g, presuda decembar 2015. g, isplacen 2016. g. u aprilu. Ovim putem dajem saglasnost Lidiji da ti da da objavis moju presudu. Trazio sam ja, kod mene, u meilu, ali nisam nasao inace bih je poslao sam.”
Ono sto je nepobitna istina je da taj dug POTPUNO - APSULUTNO zastareva 30. novembra 2017. godine. Zbog toga ponovo pozivam kolege vojne penzionere i KVP koji nisu isplaceni za tzv. Mali dug da preko advokata, podnosenjem parnicne tuzbe, to potrazivanje naplate sa zakonskom zateznom kamatom.
Što se tiče sumnji gospodina Ace, pitam se zašto bi advokati, ja ili bilo ko drugi objašnjavao kako i šta rade dobri advokati pa uspešno zavrsavaju parnicne postupke za takozvani mali dug. Postoje naravno i tu neke male tajne velikih majstora.

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (Presuda - Mali dug - B. Todorovic.pdf)Presuda - Mali dug - B. Todorovic.pdf 2902 kB