Narodna inicijativa UVPS i Narodna skupština R. Srbije ili AKO KOZA LAZE - ROG NE LAZE!

U prilogu objavljujem prepisku UVPS i Narodne skupštine R. Srbije u vezi narodne inicijative UVPS koju mi je dostavio kolega Dobrivoje Stanojević, koji je napisao:
“Postovani KVP,
Obavestavam vas, a radi utvrdjivanja potpune ISTINE, da sam se ponovo obratio nadleznoj sluzbi Narodne Skupstine Republike Srbije, da mi jos jednom potvrdi i obavesti me o svim okolnostima, zasto NIJE USPELA Narodna inicijativa koju je organizovalo Rukovodstvo UVPS, prikupljanjem potpisa Peticije za stavljanje Predloga o ukidanju Zakona o umanjenju penzija, i Predloga o izmenama i dopunama Zakona o PIO, na dnevni red zasedanja Skupstine.
Ovo sam narocito uradio iz razloga, sto me je to isto Rukovodstvo UVPS optuzilo da sam ja OMETAO i SPRECAVAO potpisivanje Peticije, od strane KVP u Valjevu!!!??? Ne bih da se ovde pravdam, jer nemam za sta da se pravdam, ali, nisam do sada ni bio svestan, da sam toliko MOCAN, da mogu da sprecim potpisivanje Peticije ...
Na moj ponovni Upit za slobodan pristup informacijama od javnog znacaja nadleznom organu Narodne Skupstine, isti mi je na krajnje ljubazan i odgovoran nacin, dao Odgovor, i ustupio mi kompletnu korespodenciju na relaciji UVPS - Narodna Skupstina, iz koje se NEDVOSMISLENO vidi, ko govori ISTINU, a ko LAZE, i sluzi se MANIPULACIJAMA u javnom obracanju na Sajtu UVPS, u glasilu Vojni veteran, i na Godisnjoj Skupstini UVPS!
U Prilozima koje vam dostavljam, pronaci ce te PRAVU ISTINU.
Molim kolege Iliju, Zlaju i Jovana da ovo objave na svim nasim sajtovima.
Srdacan pozdrav.”

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (Narodna inicijativa UVPS i Narodna skupstina R. Srbije.pdf)Narodna inicijativa UVPS i Narodna skupstina R. Srbije.pdf 4958 kB