Odluka o iskljucenju Dobrivoja Stanojevica iz clanstva u UVPS

Postovani!
U prilogu objavljujem Odluku o iskljucenju Dobrivoja Stanojevica iz clanstva u UVPS koju mi je dostavio kolega Dobrivoje, koji je u vezi sa ovom odlukom napisao:

“Postovani,
Dostavljam vam Odluku Izvrsnog odbora Glavnog odbora UVPS o mom iskljucenju iz clanstva u UVPS:
IMPERIJA UZVRACA UDARAC!Ja, OSUMNJICENI clan Udruzenja vojnih penzionera Srbije, i aktuelni izabrani potpredsednik Gradske organizacije UVPS Valjevo, mudrom Odlukom Izvrsnog odbora Glavnog odbora UVPS, i SUPROTNO odredbama cl. 18. Statuta UVPS, kao i suprotno odredbama cl.5. Pravilnika o odgovornosti clanova i organa udruzenja, ISKLJUCEN SAM iz clanstva UVPS, zbog dole navedenih inkriminisanih radnji i postupaka koje sam izvrsio protiv UVPS!
Ovo sto sam ja ucinio ravno je DRZAVNOM UDARU, sto bi tesko opisao i onaj D.J.V. , Glavni i odgovorni urednik KURIRA!
Tako mi i treba, kad sam JAVNO izrazio nezadovoljstvo sa postupanjem aktuelnog predsednika UVPS, i celog UVPS, i svoje intelektualne sposobnosti usmerio na aktivnosti na ,,MINORNIM,, sajtovima FB Grupe vojni penzioneri Srbije, USPVLS, i na Admiralu! Cak i licno ucestvovao na JAVNIM PROTESTIMA, na drumovima Beogradskim, radi borbe za ostvarivanje nasih zakinutih prava od strane banditske Drzave!
Ako, ako, tako mi i treba, kad sam DOBROVOLJNO uspesno vodio Gradsku organizaciju UVPS Valjevo, citavih TRINAEST GODINA, jer NIKO to nije hteo od svih KVP u Valjevu! Naime, pretila je OPASNOST da se ista RASPADNE, a u njenoj nadleznosti je bilo oko 450 vojnih penzionera!
Ne znam sta mi je to trebalo, ali mnogima sam licno pomogao da ostvare mnoga prava koja im pripadaju, i oko podnosenja raznoraznih Zahteva, Molbi, Zalbi, i slicno, izradjujuci im licno ta dokumenta koja su podnosili Filijali i Direkciji RF za PIO, kao i u vezi ostvarivanja prava na Socijalnu i humanitarnu pomoc...
Da zavrsim: Iz UVPS me iskljucio ORGAN UVPS koji NEMA PRAVO na takvo postupanje, a sve iz mrznje koju ispoljava prema tamo nekim ,,MINORNIM,, Udruzenjima, i LAZNIM optuzbama!
Znam sta mi je na dalje ciniti, a na nadleznom mestu cu traziti ODGOVORE zasto nije Narodna Skupstina RS prihvatila Narodnu inicijativu za stavljanje van snage Zakona o umanjenju nasih penzija, i zasto je Medjunarodni sud pravde u Strazburu ODBACIO Tuzbu UVPS u vezi neisplacivanja vrednosti boda sa 9,02 na 9, 40 dinara, i zasto je Rukovodstvo UVPS dozvolilo predizborni miting Vulinove stranke i PUPS-a na svom zakazanom zvanicnom INFORMISANJU clanstva UVPS u prostorijama Doma Vojske u Beogradu, kao i za jos puno kriminalnih radnji i postupaka Rukovodstva UVPS u vezi trosenja naseg novca naplacenog na ime clanarine...
Izvolte, procitajte Odluku UVPS, i analizirajte je sa svih aspekata.
Pozdravlja vas vas OSUMNJICENI saradnik, Dobrivoje Stanojevic iz Valjeva.
Molim SVE Administratore da ovo objave na SVIM sajtovima.
HVALA!”

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (Odluka o iskljucenju D. Stanojevica iz UVPS.pdf)Odluka o iskljucenju D. Stanojevica iz UVPS.pdf 1558 kB