Postoji li MN iz GrOr UVPS Valjevo kome je dodeljena pomoc?

Postovani clanovi UVPS,
Imam potrebu da vas informisem, da je Izvrsni odbor Glavnog odbora UVPS, na svojoj sednici, odrzanoj dana 08. maja 2017. godine, doneo Odluku da se, pored ostalih clanova UVPS koji su podneli Zahtev, dodeli socijalna i humanitarna pomoc (iz Fonda od naplacene clanarine) izvesnom licu sa inicijalima MN iz Gradske organizacije UVPS Valjevo, u iznosu od 30.000 dinara.
Uvidom u Delovodnik Gradskog odbora UVPS Valjevo, ustanovio sam da takvo lice (sa tim inicijalima) NIKADA nije podnelo Zahtev za dodelu te pomoci, na propisanom obrascu iz Pravilinika o dodeli socijalne i humanitarne pomoci, niti je zaveden sa ostalim dokumentima koja se traze.
Takodje, Resenje Izvrsnog odbora za dodelu te pomoci pomenutom neidentifikovanom licu NIKADA nije dostavljeno Gradskom odboru Valjevo, a za sva druga lica jeste.
Obavestenje o dodeli pomoci licu MN je objavljeno na Sajtu UVPS dana 12. maja 2017. godine, kao i u 160. broju Vojnog veterana za mesec maj 2017. godine.
Sve ovo dokazuje da Izvrsni odbor grubo krsi odredbe Pravilnika, i navodi na sumnju, da mozda i FIKTIVNO dodeljuje ovu pomoc, a ti novci idu ko zna gde ...
Ovo sam objavio da znate kako se trosi novac koji vi uplacujete za clanarinu u UVPS.

Dobrivoje Stanojevic