Захтев за измену правоснажног решења Фонда СОВО о праву на пензију, због погрешне примене члана 244 Закона о ВЈ – Рајко Марашевић

Поштовани!
У прилогу објављујем горе наведени захтев који је колега Рајко поднео РФ ПИО – Филијала Краљево дана 24.07.2017. г. Рајку се захваљујем на документу уступљеном за објављивање. Уз овај захтев Рајко ми је послао мејл у коме је написао:
“Поштовани колега Златко
У прилогу ти шаљем мој Захтев за измену правоснажног решења за пензију због погрешне примене члана 244 Закона о ВЈ и погрешног обрачуна пензијског основа.
Захтев сам предао филијали Фонда ПИО 24.07.2017. године и на мом примерку је ударен пријемни печат и датум пријема.
Захтев се могао и другачије формулисати. Можда је требало то урадити краће, са два до три пасуса и без много филозофирања, али ко хоће да схвати и са овим формулацијама се може снаћи. А стручни органи Фонда ПИО су сигурно стручнији од мене па ће схватити шта тражим и шта сам хтео да кажем.
Што се тиче објављивања, добро би било да га објавиш, јер ми је стало до мишљења и коментара колега, а посебно ме интересује мишљење колеге Аце, јер су његови коментари стручни и садржајни и из њих ко жели може доста тога научити. А и овај захтев сам урадио и предао на његов савет и сугестију.
Поздрав
Рајко Марашевић”

Допуна:

У складу са сугестијама колеге Аце које је изнео у коментару, извршио сам исправке у Захтеву за измену правоснажног решења Фонда СОВО о праву на пензију, због погрешне примене члана 244 Закона о ВЈ, који је поднео колега Рајко Марашевић.

Тај исправљени захтев објављујем у прилогу, ради коришћења од стране других војних пензионера - КВП који су у истој ситуацији.