Odbijajuće Rešenje RF PIO - filijala Valjevo
 
Zahvaljujem se kolegi Dobrivoju Stanojeviću na dostavljenom dokumentu i komentaru!
 
Postovane koleginice i kolege,
Jedan nas kolega je dana 12. jula 2017. godine podneo Zahtev Filijali RF za PIO Valjevo, da mu ista izvrsi DRUGO REDOVNO USKLADJIVANJE vojne penzije za 4,21% , pocev od 01. 01. 2008. godine.
Zahtev je podneo po sablonizovanom obrascu koji je izradjen na osnovu istog od advokata Postica.
Kao sto se vidi iz prilozenog Resenja, Filijala Valjevo je MUNJEVITO reagovala, i istim je nasem kolegi ODBILA taj Zahtev, nijednom reci ne pominjuci da je on zapravo trazio Drugo redovno uskladjivanje vojne penzije.
U toku postupanja i izrade Resenja, ovlasceno sluzbeno lice ove Filijale, koje je inace DIPLOMIRANI PRAVNIK, uopste ne primenjuje najnoviji Zakon o opstem upravnom postupku, ,,Sl. glasnik RS, broj 18/2016, a nedvosmisleno se u ovoj pravnoj stvari radi o UPRAVNOM POSTUPKU koji je poveo nas kolega.
Dalje, ovo Resenje je verifikovao KONTROLOR u Filijali, kao i DIREKTOR Filijale, oboje DIPLOMIRANI PRAVNICI. Dakle, nasli su, da je sve PRAVNO ISPRAVNO.
U obrazlozenju Resenja, ovlasceno sluzbeno lice koje je vodilo Upravni postupak, i dalje mesa BABE i ZABE, tj. redovno uskladjivanje od 4,21% mesa sa vanrednim uskladjivanjem vojne penzije od 6,57% , tvrdeci da ta dva zbira cine vanredno uskladjivanje od 11,06%!
Na kraju Resenja, nemoguce je utvrditi identitet ovlascenog sluzbenog lica koje je vodilo postupak, kontrolora, kao ni direktora Filijale Valjevo, jer na tim mestima postoje samo parafi u obliku hijeroglifa.
Koliko je za nas PRAVDA dostizna u RF za PIO, zakljucite sami.
Moj zakljucak je, da je moramo potraziti u Parnicnom sudu.
Bilo bi pozeljno, da i ostale koleginice i kolege, ukoliko su dobile ovako Resenje, da isto dostave administratorima svih nasih sajtova, radi objave.
Molim, da se ovo Resenje, sa mojim komentarom, objavi na svim nasim sajtovima. HVALA!