Čekamo 7. septembar i termin sastanka sa rukovodstvom RF PIO!

Kolege Dragoslav Ivanović, Ilija Ovuka i Dragan Jeličić su 30.08.17. g. bili na zakazanom razgovoru / sastanku u RF PIO, kod gospođe Jelice Timotijević, direktora Sektora za odnose sa javnošću, koja ih je primila na razgovor / sastanak.
Tom prilikom je gospođa Jelica Timotijević zapisala njihove zahteve, uzela Ilijine kontakt podatke i obećala ubrzo odgovoriti.
Obećano je gospođa Jelica ispunila i odgovorila mejlom 05.09.17. g. kolegi Iliji.
„Poštovani,
shodno zahtevu za sastankom sa rukovodstvom Fonda, obaveštavam Vas da sam upoznala Kolegijum sa zahtevom i kandidovanom temom i u četvrtak 7. septembra, proslediću Vam tačan termin sastanka.
Srdačan pozdrav,
Jelica Timotijević
Direktor Sektora za odnose sa javnošću“

Ilija je odgovorio na mejl i zamolio gospođu Jelicu da obrazloži koja pitanja su kandidovana za sastanak sa rukovodstvom Fonda, obzirom da je u Zapisniku sa sastanka sa rukovodstvom Fonda navedeno 8 naših zahteva, odnosno da li će tema biti sučeljavanje argumenata po tim zahtevima – pitanjima.

Ubrzo je usledio odgovor gospođe Jelice Timotijević u kome navodi da je tražila sastanak po temama koje su kolege kandidovale na sastanku kod nje: tzv. mali dug 2004.-2007. g. i mogućnost prevođenja vojnih u civilna rešenja o pravu na penziju.

Čekamo 7. septembar i termin sastanka sa rukovodstvom RF PIO!

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (Čekamo 7. septembar.pdf)Čekamo 7. septembar.pdf 163 kB