ВОЈСКА ЈЕ ВЕЋ ДОВОЉНО ГЛАДНА

Izvor: http://www.vojnisindikatsrbije.rs/index.php/1578-2017-09-08-15-14-13

Датум креирања: 08. септембар 2017.

Данас је Војном синдикату Србије стигло више притужби у којима се каже да су министар одбране Александар Вулин и начелник Генералштаба Војске Србије Љубиша Диковић данас обилазили базе војске и полиције на јужној граници у околини Прешева и да због тога припадницима војске и полиције није био послужен ручак.
Војни синдикат Србије оштро осуђује овакав однос челних људи Министарства одбране према припадницима војске и полиције и захтева да буде обавештен о томе ко је наредио да се због посете министра одбране и начелника Генералштаба на објектима уз границу данас не дели ручак.
Војска и полиција су већ довољно гладне и оваква скандалозна одлука зарад перформанса само доказује понижавајући однос који челници Министарства обране имају према војницима и старешинама.
Срамота!

Војска Србије је гарант мира и стабилности

Izvor: http://www.mod.gov.rs/cir/11501/vojska-srbije-je-garant-mira-i-stabilnosti-11501

08.09.2017.

Министар одбране Александар Вулин, у пратњи начелника Генералштаба Војске Србије генерала Љубише Диковића, команданта Копнене војске генерал-потпуковника Милосава Симовића и команданта Четврте бригаде КоВ пуковника Слободана Стопе, обишао је припаднике Четврте бригаде Копнене војске у бази „Југ“.
Они су затим обишли амбуланту, вишенаменски учионички центар, Центар за обуку јединица за мултинационалне операције, Центар за симулације и на крају спортски полигон на коме тренирају фудбалери клуба „Небески анђели“, чији чланови су припадници Четврте бригаде Копнене војске.