Миле Делић, пензионер који је Вучићу вратио новац позива Вас на протест

Миле Делић, војни пензионер који је вратио Александру Вучићу 5000 динара, члан Удружења синдиката пензионисаних војних лица Србије, позива Вас на протест 16.09.2017. г. у 16.00 часова, испред зграде Владе Р. Србије.

 

УДРУЖЕЊЕ СИНДИКАТА ПЕНЗИОНИСАНИХ
ВОЈНИХ ЛИЦА СРБИЈЕ
Ул. Дечанска 14, Београд
Тел. 064 2354113
Е-mail: uspvls.beograd@gmail.com
Број 102/17
13.09.2017. године

Саопштење

На електронској седници председништво је усвојило и јавности доставља следеће саопштење:
Од пљачке пензионера нема бежања
Мирење дела пензионера са дискриминацијом и отимањем дела пензије прети да постане смртоносна понизност пред и под онима који то раде. Војни пензионери као људи који су обављали часну, захтевну и веома тешку професију не пристају на дискриминацију и понижења. Не треба објашњавати да без комплетне, објективне и правовремене информације нема истинске културе, образовања, слободе избора, одговорности власти, борбе против криминала, корупције, нема демократије.

Највећи део медија у Србији учествује у медијском геноциду који се врши над Србијом и њеним грађанима прећуткивањем и игнорисањем животне стварности грађана, пласирањем информација које доказују наводну способност, посвећеност решавању проблема грађана од стране актуелне власти. Медији под контролом власти, манипулишу са чињеницама око неусклађивања, смањења и наводних повећања пензија због којих је у Србији повећана смртност пензионера. Када то раде медији које ми плаћамо као грађани а који користе и националне ресурсе, лицемерје је још веће. Имају ли запослени у медијима право, зарад свога хлеба, да отимају слободу, хлеб и живот грађанима Србије?

Организатори протеста, који организују "СП Двери" и "Здрава Србија", под слоганом „Овако више не може“, пред ПИНК у 14 часова, Владом Србије у 16 часова и РТС у 19 часова 16.09. 2017. године, су заслужили наше поверење и подршку због свог искреног и гласног залагања против дискриминације и пљачке пензионера Србије у Народној скупштини Србије. До сада су увек били на протестима пензионера које смо са Удружењем синдиката пензионера Србије организовали.

Борба против дискриминације и пљачке радника, војника, полицајаца, наставника, медицинских радника, ветерана и свих других друштвених група мора да се обједини. Нема реке набујалог незадовољстава док се сви потоци у њу не улију!

Председништво