Resenja RF PIO – Direkcija Fonda – Dobrivoje Stanojevic

Zahvaljujući kolegi Dobrivoju objavljujem njegova Rešenja Direkcije RF PIO, sa njegovim komentarom:

“Postovani KVP, i cenjeni advokati,
Stavljam vam na uvid TRI Resenja Direkcije Fonda u narednom prilogu, pa iz njih izvucite potrebne pouke.
Napominjem, da sam do ovih Resenja dosao teskom mukom, jer posle mojih ulozenih Zalbi na doneta Resenja od strane Filijale RF za PIO Valjevo, nastalo je najgrublje ,,CUTANJE UPRAVE,, od strane Direkcije fonda!
Iz tih razloga, bio sam prinudjen da Direkciji fonda dostavim 15 (PETNAEST) pismenih Urgencija da ista postupi po Zalbama.

Direkcija je i na njih cutala! Znam, da sam imao pravo da odmah podnesem Tuzbu Upravnom sudu, ali, namerno sam im terao inat sa tim Urgencijama.
Tek, kad sam Upravnoj inspekciji dostavio Prijave protiv Direkcije fonda, i zatrazio Inspekcijski nadzor, ova gospoda su se smilovala da donesu Resenja.
Napominjem, da sam Resenje od Filijale Valjevo, a po Zahtevu da mi ga donesu o visini moje penzije nakon primene Zakona o umanjenju penzije, cekao PUNIH 26 (DVADESET SEST MESECI), i to posle zestokih Prituzbi koje sam slao Direkciji fonda, Ministarstvu za rad, Upravnoj inspekciji, i Zastitniku gradjana, a nakon svega toga, podneo sam i Krivicnu prijavu protiv direktora Filijale Valjevo. Tek onda sam, i to PRVI u Srbiji, dobio to Resenje ... koje je, skroz-naskroz bilo NAKARADNO.

Od ova tri doneta Resenja, dva sam cekao PREKO SEST MESECI, a jedno vise od MESEC dana, u odnosu na zakonski rok od 60 dana!

Predlazem vam, da svako ovo Resenje pazljivo proucite, i sagledate kako Direkcija Fonda obrazlaze nase pravo na 4,21 %, za koje smo poceli i da vodimo parnicu, a ovo u vezi umanjenja penzije ... je pravi pravni ,,biser,,.
Koliko su pravnici u Direkciji nepismeni, vidi se iz jednog od ovih Resenja, gde kazu da sam ja penzionisan po Resenju nekakvog fantomskog Zavoda za PIO vojnih osiguranika, a ne Fonda za SOVO!
Takodje, u izreci Obrazlozenja jednog od ovih Resenja, opet su mi PROMENILI POL ... bez mog odobrenja, tako, da cu ja, izgleda, morati da skoknem do nadleznog HECIMA da mi utvrdi kako me je majka rodila!
Sve ovo govori, da Direkcija Fonda i dalje ignorise Zakon o opstem upravnom postupku, jer se samo bavi PREPISIVANJEM vec donetih nakaznih SABLONA!
IDEMO DALJE! BORBA SE NASTAVLJA!"

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (Resenja Direkcije Fonda - Dobrivoje Stanojevic.pdf)Resenja Direkcije Fonda - Dobrivoje Stanojevic.pdf 1701 kB