Objavljujem dostavljena dokumenta iz prepiske sa filijalom PIO Valjevo i komentar kolege Dobrivoja.

*Dobrivoje Stanojevic

Postovani KVP,

U prethodnim objavama sam vas upoznao, da mi je Filijala RF za PIO Valjevo izdala NEZAKONIT dokumentkoga su nazavali POTVRDA, a ja sam im jasnim Zahtevom trazio da mi izdaju UVERENJE.

Danas, 11. decembra, 2017. godine sam dobio od te iste Filijale, trazeno UVERENJE, jer sam ih u dva Zahtevalepo poducio kako treba da postupaju sa korisnicima vojnih penzija, i kako treba da postuju Zakone Republike Srbije.

Sada je sve ZAKONITO uradjeno, osim...sto se neka osoba zenskog pola POTPISALA U IME DIREKTORA FILIJALE Valjevo,sto je lako uocljivo da je to rukopis ZENSKE RUKE!!! Uporedio sam sve dosadasnje potpise tog direktora, i utvrdio da ovaj nije njegov.

Iz toga zakljucujem, da odgovorno sluzbeno lice koje mi je prethodno dostavilo brljavu POTVRDU, najverovatnije NIJE SMELO DIREKTORU NA OCI, pa se odlucilo na FALSIFIKAT POTPISA direktora!!!

Koliko se ja razumem u Pravne nauke, to lice je ucinilo teze KRIVICNO DELO, pa cu opet biti prinudjen da zaposlim Kriminalisticku Policiju i Javno tuzilastvo, a, bogumi i Prekrsajni sud!

To cu uciniti iz principa, inata, i ponajvise zbog toga, sto imam NULTI PRAG TOLERANCIJE, prema svim fizickim i pravnim licima koja ne postuju Ustav i Zakone Republike Srbije!

Uzgred da vam kazem, podnecu Krivicnu prijavu i protiv Predsednika Srbije, Premijera, i Ministra finansija, jer, ja se nisam borio za pljackasku Drzavu, i necu im NIKAD OPROSTITI sto su me opljackali!!!

U prilogu pogledajte svu moju prepisku sa Filijalom Valjevo, a vi sami odlucite, hocete li licno nesto slicno preduzeti.

DO POBEDE!*

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (Uverenje-resenje.pdf)Uverenje-resenje.pdf 1841 kB