Zahtev za ponistenje Potvrde i nova Potvrda RF PIO – Filijala Kragujevac od 11.01.2018. g. - Branko Djukic

Objavljujem u prilogu Zahtev koji je kolega Branko Djukic podneo RF PIO – Filijala Kragujevac 11.12.2017. godine, njegov Zahtev za ponistenje Potvrde koju mu je izdao RF PIO – Filijala Kragujevac i novu POTVRDU koju je upravo dobio, po Zahtevu za ponistenje prethodno izdate potvrde.

Da se radi o tragikomicnoj igri Filijale Kragujevac dokazuje i rukom dopisana recenica da ova nova Potvrda zamenjuje Potvrdu od 08.01.2018. godine (kada je u stvari Branko podneo Zahtev za ponistenje prethodno izdate potvrde).
Prethodno izdata potvrda bila je sa datumom 01.12.2017. g. (umesto nekog datuma krajem decembra 2017. g. - Branko je tu prethodnu potvrdu dobio 28.12.2017. g.) sto je svojevrsni skandal, jer je zahtev Branko podneo deset dana nakon datuma navedenog u toj potvrdi kao datum izdavanja).
Da nije tragicno bilo bi smesno!

Misljenja sam da Branko treba da zahteva ponistenje i ove nove Potvrde i ujedno da uputiti zalbu Direkciji RF PIO zbog cutanja uprave, jer predhodna, a ni ova potvrda nisu ono sto je trazio, da ne ponavljam da te potvrde nisu zavedene, niti imaju navedenu svrhu izdavanja.