ПРЕУЗИМАЊЕ ПЕНЗИОНЕРСКИХ КАРТИЦА – НОВО САОПШТЕЊЕ РФ ПИО

12. 7. 2018. - Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање обавештава пензионере из града Панчева и панчевачких општина да ће од 12. јула моћи да преузимају своје пензионерске картице.
Пензионери са пребивалиштем у Панчеву моћи ће да преузму пензионерске картице у Филијали РФ ПИО Панчево, Трг мученика 6а, сваког радног дана од 8 до 15 часова.
Пензионери Алибунара ће своје пензионерске картице преузимати у Испостави Филијале Панчево у Алибунару, Трг слободе 4, уторком и четвртком, од 8 до 14 часова.
Пензионери Ковачице моћи ће преузети своје пензионерске картице у Испостави Филијале Панчево у Ковачици, Чапловичова 13, понедељком и средом, од 8 до 14 часова, док ће пензионери Ковина своје пензионерске картице преузимати у Испостави Филијале Панчево у Ковину, Цара Лазара 85, уторком и петком, од 8 до 14 часова.

12. 7. 2018. - Републички фонд за пензијско и инвалидско осигурање обавештава пензионере из града Ваљева и ваљевских општина да ће од 12. јула моћи да преузимају своје пензионерске картице.
Пензионери са пребивалиштем у Ваљеву могу преузети пензионерске картице у Филијали РФ ПИО Ваљево, Проте Матеје 4 ,сваког радног дана од 8 до 15 часова.
Пензионери Уба, Лајковца и Љига моћи ће да преузму своје картице сваког радног дана, од 8 до 15 часова.
Корисници из Уба могу преузети пензионерске картице у Испостави Филијале Ваљево у Убу, Краља Петра I 31.
Своје картице пензионери Лајковца ће преузимати у Испостави Филијале Ваљево у Лајковцу, Кнеза Милоша 3.
Пензионери Љига могу да преузму пензионерске картице у Испостави Филијале Ваљево у Љигу, Светог Деспота Стефана 1.
Пензионери Мионице ће своје картице преузимати средом од 8 до 15 часова у Испостави Филијале Ваљево у Мионици, Мите Ракића 1, док ће пензионери Осечине своје картице моћи да преузму четвртком од 8 до 15 часова у Испостави Филијале Ваљево у Осечини, Браће Недића 20.

Свим корисницима неопходан је идентификациони документ /лична карта или пасош/ да би преузели картицу. Након израде и расподеле пензионерских картица затеченим корисницима пензија, приступиће се изради пензионерских картица за нове кориснике, који су укључени у исплату после 26. фебруара 2018. године. Породични пензионери, родитељи, старатељи и хранитељи приликом доласка по пензионерску картицу требало би да понесу последњи чек од пензије, односно извештај корисника из банке.