Obaveštenje RF PIO od 18. 7. 2018. - Preuzimanje penzionerskih kartica

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere iz Šapca i Loznice, kao i penzionere iz opština Bogatić, Vladimirci, Koceljeva, Mali Zvornik, Krupanj i LJubovije da će od sutra 19. jula moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice.
Penzioneri sa prebivalištem u Šapcu moći će da preuzmu penzionerske kartice u Filijali RF PIO Šabac, Vojvode Mišića 9, na 4. spratu na šalterima broj 1 i 2, svakog radnog dana od 8 do 15 časova.
Penzioneri Loznice će svoje penzionerske kartice preuzimati u Službi Filijale Šabac u Loznici, Vlade Zečevića 4, na 2. spratu u kancelariji broj 11, takođe svakog radnog dana, ali od 8 do 12 časova.
Penzioneri Bogatića će preuzimati svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Šabac u Bogatiću, Mike Mitrovića 4, sredom i četvrtkom, od 8 do 13 časova.
Penzioneri Vladimiraca će preuzimati svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Šabac u Vladimircima, Svetog Save b.b., sredom i četvrtkom, od 8 do 13 časova.
Penzioneri Malog Zvornika će preuzimati svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Šabac u Malom Zvorniku, Drinska b.b., ponedeljkom i četvrtkom, od 8 do 13 časova.
Penzioneri LJubovije će svoje penzionerske kartice preuzimati u Ispostavi Filijale Šabac u LJuboviji, Vojvode Mišića 55, ponedeljkom i petkom, od 8 do 13 časova.
Penzioneri Koceljeve će preuzimati svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Šabac u Koceljevi, Omladinska 12., sredom i petkom, od 8 do 13 časova.
Penzioneri Krupnja će preuzimati svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Šabac u Krupnju, Maršala Tita 59, svakog radnog dana, od 8 do 15 časova.