Saopštenje RF PIO – preuzimanje penzionerskih kartica od 30.07.2018. g.

27. 7. 2018. - Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere iz grada Vranja, kao i penzionere iz opština Vladičin Han, Surdulica, Trgovište, Bujanovac i Preševo da će od 30. jula moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice, svakog radnog dana od 8 do 15 časova, dok će penzioneri sa teritorije Bosilegrada svoje penzionerske kartice moći da preuzmu od 20. avgusta, takođe svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

Penzioneri sa prebivalištem u Vranju preuzimaće svoje penzionerske kartice u Filijali RF PIO Vranje, Trg Republike 3.

Penzioneri Vladičinog Hana preuzimaće penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Vranje u Vladičinom Hanu, Nikole Tesle b.b., dok će penzioneri sa prebivalištem u Surdulici svoje penzionerske kartice preuzimati u Ispostavi Filijale Vranje u Surdulici, Miloša Obilića 1.

Penzioneri Trgovišta će preuzimati svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Vranje u Trgovištu, Lenjinova 2, dok će penzioneri sa prebivalištem u Bujanovcu svoje penzionerske kartice preuzimati u Ispostavi Filijale Vranje u Bujanovcu, Karađorđa Petrovića lam. C.

Penzioneri Preševa će preuzimati svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Vranje u Preševu, Vase Smajevića b.b.

Penzioneri na teritoriji opštine Bosilegrad moći će da preuzimaju penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Vranje u Bosilegradu, Georgi Dimitrova b.b., ali od 20. avgusta.

Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument /lična karta ili pasoš/ da bi preuzeli karticu. Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, pristupiće se izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uključeni u isplatu posle 26. februara 2018. godine. Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.