Saopštenje RF PIO – preuzimanje penzionerskih kartica od 13.08.2018. g.

10. 8. 2018. - Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere iz Novog Pazara, kao i penzionere iz Sjenice i Tutina da će od 13. avgusta moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice.
Penzioneri sa prebivalištem u Novom Pazaru, preuzimaće svoje penzionerske kartice svakog radnog dana, od 8 do 15 časova u Filijali RF PIO Novi Pazar, 28. novembra b.b.
Penzioneri sa prebivalištem u Sjenici preuzimaće svoje penzionerske kartice svakog radnog dana, od 8 do 15 časova u Ispostavi Filijale Novi Pazar u Sjenici, Milorada Jovanovića 28, dok će penzioneri Tutina svoje penzionerske kartice preuzimati četvrtkom, od 8 do 15 časova u Ispostavi Filijale Novi Pazar u Tutinu, Pešterska b.b.

10. 8. 2018. - Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere iz Bora, kao i penzionere iz Kladova, Negotina i Majdanpeka da će od 13. avgusta moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice, svakog radnog dana od 8 do 15 časova.Penzioneri sa prebivalištem u Boru, preuzimaće svoje penzionerske kartice u Filijali RF PIO Bor, Moše Pijade 16.
Penzioneri sa prebivalištem u Kladovu preuzimaće svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Bor u Kladovu, 22. septembra 48.
Penzioneri Negotina preuzimaće penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Bor u Negotinu, Badnjevska 3, dok će penzioneri sa prebivalištem u Majdanpeku svoje penzionerske kartice preuzimati u Ispostavi Filijale Bor u Majdanpeku, Proleterska 35.

10. 8. 2018. - Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere iz grada Užica, kao i penzionere iz Arilja, Požege, Kosjerića, Bajine Bašte, Čajetine, Nove Varoši, Priboja i Prijepolja da će od 13. avgusta moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice, svakog radnog dana od 8 do 15 časova.
Penzioneri sa prebivalištem u Užicu, preuzimaće svoje penzionerske kartice u Filijali RF PIO Užice, Omladinska 22.
Penzioneri sa prebivalištem u Požegi preuzimaće svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Užice u Požegi, Vojvode Mišića 12, dok će penzioneri iz Arilja svoje penzionerske kartice preuzimati u Ispostavi Filijale Užice u Arilju, Vojvode Stepe 4.
Penzioneri Kosjerića preuzimaće penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Užice u Kosjeriću, Olge Grbić 5, dok će penzioneri sa prebivalištem u Bajinoj Bašti svoje penzionerske kartice preuzimati u Ispostavi Filijale Užice u Bajinoj Bašti, Rajka Tadića 20.
Penzioneri sa prebivalištem u Čajetini preuzimaće svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Užice u Čajetini, Omladinska b.b., dok će penzioneri iz Nove Varoši svoje penzionerske kartice preuzimati u Ispostavi Filijale Užice u Novoj Varoši, Karađorđeva 32.
Penzioneri Priboja preuzimaće svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Užice u Priboju, Dragoljuba Savića 39, dok će penzioneri sa prebivalištem u Prijepolju svoje penzionerske kartice preuzimati u Ispostavi Filijale Užice u Prijepolju, Valterova 44.

Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument /lična karta ili pasoš/ da bi preuzeli karticu. Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, pristupiće se izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uključeni u isplatu posle 26. februara 2018. godine. Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.