Списак уплата средстава за трошкове јавног окупљања бр. 4

Поштовани!

До сада је за трошкове јавног окупљања – протест војних пензионера прикупљено 26.875,09 динара.
Позивам вас да, у складу са својим могућностима, подржите припрему и одржавање протеста војних пензионера и извршите уплату партиципације трошкова протеста.
Колегинице и колеге војни пензионери и КВП који желе подржати припрему и одржавање протеста војних пензионера због трајног укидања другог редовног усклађивања војних пензија од 4,21 посто за 2007. годину, претварањем истог у део ванредног усклађивања пензија од 11,06 посто за 2008. годину, могу то учинити уплатом партиципације на:

- жиро рачун: 105-3275-98,
- сврха уплате: партиципација за трибину и јавно окупљање,
- прималац: УСПВЛС, Дечанска 14, Београд,
- у позив на број: уписати првих 7 цифара матичног броја (ЈМБГ).

Било би довољно да уплатите од 300 до 500 динара. Ко мисли да треба и може више или мање, нећемо се љутити.
О уплатама и утрошку средстава УСПВЛС и ФБ група ће редовно обавештавати на фејзбук страницама УСПВЛС, Војни пензионери Србије и сајту Адмирал ( http://kvp.admiral.in.rs/ ).

__________________

APPVS, koja je pruzila podrsku protestu, na svom sajtu redovno objavljuje sve informacije o predstojecem protestu vojnih penzionera zbog problema 4,21 %, koje im dostavim. Danas ocekujem da GO APPVS usvoji i formalno Odluku u vezi podrske protestu ili njihovog aktivnog ukljucivanja u pripremu i organizaciju protesta i da nam tu odluku dostave.
Njihovo objavljivanje informacija o protestu je dobar primer uspesne saradnje vise udruzenja vojnih penzionera radi ostvarenja zajednickog cilja.
Na dosadasnjoj podrsci protestu i informisanju svojih clanova i korisnika sajta APPVS o protestu im na ovaj nacin zahvaljujem!
Posebnu zahvalnost dugujem kolegi Banetu Jevticu, uredniku sajta APPVS.