Povodom Vučićevog "cirkularnog pisma" penzionerima

Pismo SNS koje je g. Aleksandar Vučić namenio meni ostavljeno mi je u poštansko sanduče, nisam ga otvarao. Vratio sam pismo neotvoreno 26.11.2018. g. u poštu 34114 Kragujevac - Odbio prijem i tražio da se vrati pošiljaocu.

Da mi je g. Aleksandar Vučić poslao pismo kao predsednik R. Srbije ili da je pismo poslao neki drugi državni organ (Narodna skupština, Vlada R. Srbije, …) naravno da bi pismo primio. Penzija mi je bila umanjena odgovarajućim aktima nadležnih državnih organa i ako je bilo potrebno "cirkularno pismo" zahvalnosti penzionerima onda je takvo pismo trebalo da uputi nadležni državni organ.

Na poleđini pisma sam, pre vraćanja pošiljaocu, naznačio da nisam član ni jedne stranke – partije i da stranačku poštu ne primam. Za taj postupak lice koje odbije prijem ne plaća poštarinu. Službenik u pošti je ljubazno, uz osmeh, primio pismo, stavio napomenu da sam odbio prijem i overio pečatom pošte. Pismo će biti vraćeno pošti 11200 Beograd, odnosno pošiljaocu.

Još uvek u sredstvima informisanja nisam pronašao afirmativnu reakciju penzionera - primalaca “cirkularnog pisma” i drugih građana na pismo SNS koje je g. Aleksandar Vučić namenio penzionerima.

U prilogu objavljujem tri teksta napisana i objavljena u sredstvima javnog informisanja povodom Vučićevog "cirkularnog pisma" penzionerima i to:
- Moj odgovor predsednicima – Mile Isakov
- Kralj Ibi i penzioneri - Saša R. Živić
- Umanjeni istorijski predsednik iz koverte - Draža Petrović