NOVO OBAVEŠTENJE O REDOSLEDU RASPODELE PENZIONERSKIH KARTICA

BEČEJ
Penzioneri sa prebivalištem u Bečeju mogu da preuzmu svoje penzionerske kartice, svakog radnog dana, od 8 do 15 časova, u Službi Filijale Vrbas u Bečeju, Miloša Crnjanskog 39.
SRBOBRAN
Penzioneri sa prebivalištem u Srbobranu mogu da preuzmu svoje penzionerske kartice kartice, utorkom i četvrtkom, od 8 do 15 časova, u Ispostavi Filijale Vrbas u Srbobranu, Karađorđeva 1.
VRBAS
Penzioneri sa prebivalištem u Vrbasu mogu da preuzimaju svoje kartice u Filijali RF PIO Vrbas, Maršala Tita 78a, svakog radnog dana, od 8 do 15 časova, u kancelariji 11.
GOLUBAC
Penzioneri Golupca mogu preuzeti svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Požarevac u Golupcu, Zaječarska b.b; svakog radnog dana, od 8 do 15 časova.
POŽAREVAC
Penzioneri sa prebivalištem u Požarevcu mogu preuzeti penzionerske kartice u Filijali RF PIO Požarevac, Trg Radomira Vujovića 1, u kancelariji broj 1, svakog radnog dana od 8 do 15 časova.
ŽAGUBICA
Penzioneri Žagubice mogu preuzeti svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Požarevac u Žagubici, 23. divizija 2, svakog radnog dana, od 8 do 15 časova.
KUČEVO
Penzioneri Kučeva mogu preuzeti svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Požarevac u Kučevu, Žike Popovića 46, svakog radnog dana, od 8 do 15 časova.
PETROVAC
Penzioneri Petrovca mogu preuzeti svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Požarevac u Petrovcu, Osmog oktobra 6, svakog radnog dana, od 8 do 15 časova.
VELIKO GRADIŠTE
Penzioneri Velikog Gradišta mogu preuzeti svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Požarevac u Velikom Gradištu, Kneza Lazara 9, svakog radnog dana, od 8 do 15 časova.
BOJNIK
Penzioneri Bojnika mogu preuzeti svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Leskovac u Bojniku, Trg slobode 1, od utorka do petka, od 8 do 15 časova.
CRNA TRAVA
Penzioneri CrneTrave mogu preuzeti svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Leskovac u Crnoj Travi, Crna Trava b.b, svakog radnog danaod 8 do 15 časova.
LEBANE
Penzioneri Lebana mogu preuzeti svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Leskovac u Lebanu, Cara Dušana 55, svakog radnog dana, od 8 do 15 časova.
LESKOVAC
Penzioneri sa prebivalištem u Leskovcu mogu preuzeti penzionerske kartice u Filijali RF PIO Leskovac, Pana Đukića b.b, u sobi broj 3, svakog radnog dana od 8 do 15 časova, prema sledećem rasporedu:
prezime od A do D - preuzimanje PONEDELjKOM
prezime od Đ do K - preuzimanje UTORKOM
prezime od L do N - preuzimanje SREDOM
prezime od Nj do S - preuzimanje ČETVRTKOM
prezime od T do Š, kao i W, X, Y, Z, Q - preuzimanje PETKOM.
MEDVEĐA
Penzioneri Medveđe mogu preuzeti svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Leskovac u Medveđi, Jablanička 63, od utorka do petka, od 8 do 15 časova.
VLASOTINCI
Penzioneri Vlasotinca mogu preuzeti svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Leskovac u Vlasotincu, Nemanjina 58, svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

Dopuna:

BAČKA PALANKA

Penzioneri sa prebivalištem u Bačkoj Palanki mogu da preuzimaju svoje kartice u Filijali RF PIO Bačka Palanka, Žarka Zrenjanina 72, svakog radnog dana, od 8 do 15 časova, u kancelariji 111.

BAČ

Penzioneri Bača mogu da preuzimaju svoje penzionerske kartice, ponedeljkom i utorkom, od 8 do 15 časova, u Ispostavi Filijale Bačka Palanka u Baču, Zorana Đinđića 2.

******

Raspodela penzionerskih kartica obaviće se prema prvom slovu prezimena korisnika i to:
prezime od A do D - preuzimanje PONEDELjKOM
prezime od Đ do K - preuzimanje UTORKOM
prezime od L do N - preuzimanje SREDOM
prezime od Nj do S - preuzimanje ČETVRTKOM
prezime od T do Š, kao i W, X, Y, Z, Q - preuzimanje PETKOM
Raspodela kartica organizovaće se radnim danima od 8 do 15 časova.
Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument /lična karta ili pasoš/ da bi preuzeli karticu.
U slučaju da je neko od korisnika iz objektivnih razloga sprečen da podigne svoju karticu u skladu sa utvrđenim rasporedom, to će moći da učini naknadno, u danima određenim prema početnom slovu prezimena.
Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji, prilikom dolaska po penzionersku karticu, trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisniku iz banke.
Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, pristupiće se izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uključeni u isplatu posle 26. februara 2018. godine.