Saopštenje RF PIO – preuzimanje penzionerskih kartica od 23.07.2018. g.

20. 7. 2018. - Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere iz grada Čačka, kao i penzionere iz opština Ivanjica, Gornji Milanovac i Lučani da će od 23. jula moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice, svakog radnog dana od 8 do 15 časova.
Penzioneri sa prebivalištem u Čačku preuzimaće kartice u Filijali RF PIO Čačak, Gradsko šetalište 85.
Penzioneri Gornjeg Milanovca preuzimaće penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Čačak u Gornjem Milanovcu, Tihomira Matijevića 3, dok će penzioneri sa prebivalištem u Ivanjici svoje penzionerske kartice preuzimati u Ispostavi Filijale Čačak u Ivanjici, Mrkočevac b.b.
Penzioneri sa prebivalištem u Lučanima, svoje penzionerske kartice će preuzimati u Ispostavi Filijale Čačak u Lučanima, Jugoslovenske armije 20.

20. 7. 2018. - Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere iz grada Sremske Mitrovice, kao i penzionere iz opština Stara Pazova, Inđija, Ruma i Šid da će od 23. jula moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice, svakog radnog dana od 8 do 15 časova.
Penzioneri sa prebivalištem u Sremskoj Mitrovici preuzimaće kartice u Filijali RF PIO Sremska Mitrovica, Svetog Dimitrija 2.
Penzioneri Stare Pazove preuzimaće penzionerske kartice u Službi Filijale Sremska Mitrovica u Staroj Pazovi, Ćirila i Metodija 18, dok će penzioneri sa prebivalištem u Inđiji svoje penzionerske kartice preuzimati u prostoriji Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje u Inđiji, Vojvode Stepe 16.
Penzioneri Šida će preuzimati svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Sremska Mitrovica u Šidu, Svetog Save 40, dok će penzioneri sa prebivalištem u Rumi svoje penzionerske kartice preuzimati u Ispostavi Filijale Sremska Mitrovica u Rumi, JNA 164.
Penzioneri na teritoriji opštine Pećinci moći će da preuzimaju penzionerske kartice u Udruženju penzionera u Pećincima, Jove Neguševića 6, od 9 do 15 časova, u periodu od: 23. 7. 2018. do 27. 7. 2018.godine, dok će nakon toga, penzionerkse kartice preuzimati u Ispostavi Filijale Sremska Mitrovica u Rumi, JNA 164.
Penzioneri na teritoriji opštine Irig moći će da preuzimaju penzionerske kartice u Udruženju penzionera Irig, Vojvode Putnika 39, od 9 do 15 časova, u periodu od: 30. 7. 2018. do 3. 8. 2018.godine, dok će nakon toga, penzionerkse kartice preuzimati u Ispostavi Filijale Sremska Mitrovica u Rumi, JNA 164.

Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument /lična karta ili pasoš/ da bi preuzeli karticu. Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, pristupiće se izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uključeni u isplatu posle 26. februara 2018. godine. Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.