Предлагање представника ФБ групе Војни пензионери Србије у Тим за организацију протеста војних пензионера

Поштовани!
ФБ група Војни пензионери Србије треба у Тим за организацију протеста војних пензионера да одреди – изабере своја четири представника.

Позивам вас да се у својим коментарима ХИТНО изјасните кога желите да вас (нас) представља у том тиму. Пожељно би било да, по могућности, буду из Београда. Нужно је да барем двојица одређених – изабраних представника ФБ групе у Тиму буду из Београда.
Председништво УСПВЛС и ФБ група Војни пензионери Србије доносе данас Одлуку да УСПВЛС заједнички са ФБ групом Војни пензионери Србије организује протест војних пензионера.
Протест ће планирати, припремити и спровести Тим за организацију протеста. Тим ће бити састављен од по четири представника које изаберу (одреде) УСПВЛС и ФБ група Војни пензионери Србије и по једног представника других удружења војних пензионера која подрже припрему и учествују у протесту.
На челу Тима за организацију протеста ће бити један од изабраних (одређених) представника УСПВЛС или ФБ групе Војни пензионери Србије кога изаберу чланови Тима за организацију протеста.
Тим за организацију протеста ће се бавити организацијом протеста, усаглашавањем дописа и докумената, организацијом евентуалне конференције за штампу и поделе флајера, лепљења плаката и другим питањима.
У спровођењу свих ових активности Тиму ће бити неопходна помоћ и ангажовање и других чланова ФБ групе, па вас молим да се јавите и помогнете својим ангажовањем на овим активностима.