Saopštenje RF PIO – preuzimanje penzionerskih kartica od 05.09.2018. g.

4. 9. 2018. - Zrenjanin: Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere Srednjobanatskog upravnog okruga da će od sutra, 5. septembra, moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice.

Penzioneri Zrenjanina mogu preuzeti penzionerske kartice svakog radnog dana, od 8 do 15 časova, u Filijali RF PIO Zrenjanin, Kralja A. I Karađorđevića 2a, u maloj sali na drugom spratu.

Penzioneri Nove Crnje, Sečnja i Žitišta moći će da preuzmu svoje kartice utorkom i petkom, od 8 do 15 časova. Svoje kartice penzioneri Nove Crnje će preuzimati u Ispostavi Filijale Zrenjanin u Novoj Crnji, na adresi JNA br. 113.
Penzioneri Sečnja mogu da preuzmu penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Zrenjanin u Sečnju, Vožda Karađorđa 51, dok će penzioneri Žitišta dobijati svoje kartice Ispostavi Filijale Zrenjanin u Žitištu, Cara Dušana 15.

Takođe od 8 do 15 časova, penzioneri Novog Bečeja mogu preuzeti kartice ponedeljkom i četvrtkom, u Ispostavi Filijale Zrenjanin u Novom Bečeju, Maršala Tita 17.

4. 9. 2018. - Kruševac: Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere Rasinskog upravnog okruga da će od sutra, 5. septembra, moći da preuzimaju svoje penzionerske kartice.

Penzioneri Kruševca, Aleksandrovca, Brusa i Trstenika mogu preuzeti penzionerske kartice svakog radnog dana, od 8 do 15 časova.

Penzioneri Kruševca preuzimaju kartice u Filijali RF PIO Kruševac, u kancelariji br.14, na adresi Vidovdanska 28.

Penzioneri Aleksandrovca mogu preuzeti svoje kartice u Ispostavi Filijale Kruševac u Aleksandrovcu, Trg oslobođenja b.b.

Korisnici iz Brusa preuzimaju svoje penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Kruševac u Brusu, Mike Đorđevića 7, a penzioneri iz Trstenika mogu dobiti svoje kartice u Ispostavi Filijale Kruševac u Trsteniku, Vuka Karadžića 21.

Penzionerima Varvarina kartice su dostupne za preuzimanje od utorka do četvrtka, od 8 do 15 časova, u Ispostavi Filijale Kruševac u Varvarinu, Slobode b.b.

Penzioneri Ćićevca mogu preuzeti svoje kartice ponedeljkom i petkom, od 8 do 15 časova, u Ispostavi Filijale Kruševac u Ćićevcu, Karađorđeva b.b.

Svim korisnicima neophodan je identifikacioni dokument /lična karta ili pasoš/ da bi preuzeli karticu. Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (Glas osiguranika 08-2018.pdf)Glas osiguranika 08-2018.pdf 1610 kB