Списак уплата средстава за трошкове јавног окупљања бр. 6

Поштовани!

До сада је за трошкове јавног окупљања – протест војних пензионера 26.09.2018. године прикупљено 33.575,09 динара.
Позивам вас да, у складу са својим могућностима, подржите припрему и одржавање протеста војних пензионера и извршите уплату партиципације трошкова протеста.
Колегинице и колеге војни пензионери и КВП који желе подржати припрему и одржавање протеста војних пензионера због трајног укидања другог редовног усклађивања војних пензија од 4,21 посто за 2007. годину, претварањем истог у део ванредног усклађивања пензија од 11,06 посто за 2008. годину, могу то учинити уплатом партиципације на:
- жиро рачун: 105-3275-98,
- сврха уплате: партиципација за трибину и јавно окупљање,
- прималац: УСПВЛС, Дечанска 14, Београд,
- у позив на број: уписати првих 7 цифара матичног броја (ЈМБГ).

Informacija za vojne penzionere i KVP o pravu na 4.21 % je odštampana u 2.000 primeraka.
Za pomoć u podeli istih iz Beograda su se javili Milorad Čampar za blokove 61,62 i 45, Zoran Novković za Cerak, Nebojša Videnović za naselje Stepa Stepanović, Nebojša Sević za Mirijevo i VMC Karaburma. Nebojša Sević je već preuzeo i deli Informaciju.
Jovan Tamburić sa ekipom deli Informaciju na VMA u ponedeljak. Zamolio bih kolege koje žele da se angažuju u deljenju Informacija da preuzmu odštampane Informacije u ponedeljak u 09.00 časova na VMA u prizemnom holu.
Mile Delić je preuzeo oko 500 primeraka Informacije i ekipa će ih podeliti na VMC Novi Beograd u ponedeljak, utorak i sredu.
Ako bude potrebe kopiraćemo još primeraka Informacije.
Flajeri sa pozivom na protest se štampaju i biće deljeni na Tribini 20.09.18. g. u 11 časova.
Zamolio bih da se uključi što veći broj kolega iz Beograda u ovu aktivnost kako bi što više KVP (naslednika) i vojnih penzionera bilo informisano o našem pravu i o predstojećem protestu.
Ko želi da se priključi akciji neka napiše ovde ili neka se javi Iliji porukom u inbox. Mislim da bi mnogi iz Beograda trebali da se odazovu radi zajedničkog uspeha. Nije svejedno da li će na protest da nas izađe 500 ili 2.000. Zato kolege uradimo to za sebe i svoje porodice. Nemojte da čekamo da to par ljudi sami odrade jer fizički ne mogu stići. Zajedno smo jači!!!