Izvršena prijava javnog skupa – protesta vojnih penzionera PS Savski venac

Poštovani!

Kolega Jovan Tamburić je 20.09.2018. godine PS Savski venac prijavio javni skup - protest vojnih penzionera dana 26.09.2018. godine.
U ponedeljak od 12 sati kolega Jovan gostuje na Internet TV 2M, tema Izmene i dopune Zakona o PIO i protest vojnih penzionera 26.09.2018. g.
Koleginice i kolege vojni penzioneri i KVP pozivam vas da se „spontano“ okupite dana 26.09.2018. g. u 11.00 časova u gradovima i opštinama gde živite i to pred Osnovnim sudovima.

Ukoliko se organizujete da vas bude više na okupljanju, možete izvršiti i prijavu javnog skupa. Niko nema pravo da ometa prijavu i održavanje javnog skupa – protesta, ali očigledno postoji strah od prijave javnog skupa na lokalu.
Da je drugačije i da se protesti organizuju od strane svih udruženja vojnih penzionera, u isto vreme, u svim gradovima, dobili bi odmah sve što nas pripada.

Okupljanje nekoliko vojnih penzionera i KVP pred osnovnim sudovima može biti „spontano“, odnosno ne mora se prijaviti.
Pojavljivanje na tom mestu sa parolom ispisanom na kartonu formata A4 i obešenom preko grudi je protest.
Parole: VRATITE 4,21 %; DISKRIMINACIJA VOJNIH PENZIONERA - SRAMOTA DRŽAVE; SAMO PO ZAKONU; DO KADA DISKRIMINACIJA VOJNIH PENZIONERA i druge.

Uradite parole, izađite i okupite se pred osnovnim sudovima 26.09. u 11 časova i pokažite da nas još ima junaka spremnih da se za svoje borimo i izborimo!

Списак уплата средстава за трошкове јавног окупљања бр. 9

Поштовани!

До сада је за трошкове јавног окупљања – протест војних пензионера 26.09.2018. године прикупљено 44.506,09 динара.
Позивам вас да, у складу са својим могућностима, подржите припрему и одржавање протеста војних пензионера и извршите уплату партиципације трошкова протеста.

Колегинице и колеге војни пензионери и КВП који желе подржати припрему и одржавање протеста војних пензионера због трајног укидања другог редовног усклађивања војних пензија од 4,21 посто за 2007. годину, претварањем истог у део ванредног усклађивања пензија од 11,06 посто за 2008. годину, могу то учинити уплатом партиципације на:
- жиро рачун: 105-3275-98,
- сврха уплате: партиципација за трибину и јавно окупљање,
- прималац: УСПВЛС, Дечанска 14, Београд,
- у позив на број: уписати првих 7 цифара матичног броја (ЈМБГ).