Искључено грејање у хотелу „Бристол“, у коме се налазе три оперисане особе и четворо мале деце

http://www.nspm.rs/hronika/iskljuceno-grejanje-u-hotelu-bristolu-kome-se-nalaze-tri-operisane-osobe-i-cetvoro-male-dece.html

Војна установа "Дедиње" искључила је грејање у хотелу „Бристол“, у коме се налазе три оперисане особе и четворо мале деце!

Како каже један од станара хотела пуковник у пензији, Миодраг Куљанин, раднику из градске топлане је наређено да искључи грејање јуче у 15 часова.
„Људи овде живе од 1991. године са комплетним породицама. Тренутно су 23 породице смештене у хотелу „Бристол“, а други су се преселили.“, каже Куљанин и додаје „пре пет шест дана је искључено грејање. Након интервенција и позива градској топлани, из топлане су дошли и утврдили да су у хотелу, у подстаници искључени вентили грејања“, каже Куљанин.

"На нашу интервенцију, прекјуче је пуштено грејање које је радило до јуче у 15 часова. Како смо чули мајстору је наређено да затвори грејање, тако да смо од јуче – без грејања. У хотелу се налазе три оперисане особе и четворо мале деце које су са њима. Сада се сви смрзавају без грејања", констатује Куљанин.

Ilija Ovuka: Zahvaljujući *Operativcu iz Zemuna*, objavljujem njegov snimak i razgovor sa jednim od stanara hotela Bristol. U hotelu se nalaze porodice vojnih beskućnika, među kojima su 3 operisana lica i 4-voro dece. Migranti imaju veća prava nego vojni beskućnici Srbije!!!