Саопштење УППС – Градски одбор Ниш и Удружења пензионисаних подофицира Србије

Поштовани!

Због техничких проблема које има и услед тога немогућности да сам објави саопштење, колега Милорад Петковић, председник УППС – Градски одбор Ниш и портпарол Удружења пензионисаних подофицира Србије, замолио ме да објавим следеће Саопштење УППС – Градски одбор Ниш и Удружења пензионисаних подофицира Србије:

“Поштоване колегинице и колеге војни бескућници!

УППС – Градски одбор Ниш и Удружење пензионисаних подофицира Србије у потпуности подржавају деловање и напоре које улаже Удружење војних бескућника Србије, њихов захтев за хитно, приоритетно, решавање вишедеценијског проблема војних бескућника, посебно војних бескућника из категорије војних пензионера - корисника војних пензија и чланова њихових породица, као и протест који Удружење војних бескућника Србије организује 27.12.2018. године у Београду, код хотела “Бристол”, у 11.55 часова.

Позивамо све чланове Удружења пензионисаних подофицира Србије и УППС – Градски одбор Ниш, посебно чланство из Београда и околине, и апелујемо да што масовније присуствују протесту који организује Удружење војних бескућника Србије 27.12.2018. године у Београду и тиме искажу нашу солидарност са колегиницама и колегама војним бескућницима.”

Председник УППС – ГО Ниш и Портпарол УППС
Милорад Петковић, ср

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (Poziv na sastanak.jpg)Poziv na sastanak.jpg 27 kB