Resenje RF PIO - Filijala Cuprija, Miloljub Duković – 4,21 posto

U prilogu objavljujem Resenje RF PIO - Filijala Cuprija, od 28.02.2019. godine po zahtevu kolege Miloljuba Dukovića – za donosenje resenja za drugo redovno uskladjivanje vojne penzije za 2007. godinu - 4,21 posto.

Kolega Miloljub je Resenje objavio u FB grupi VPS i napisao:
“Postovane kolege,
Nakon dve zalbe zbog cutanja administracije i dve urgencije konacno sam dobio Resenje od RF za PIO - Filijala Cuprija po podnetnom zahtevu za donosenje resenja za drugo redovno uskladjivanje vojne penzije za 2007. godinu. Kao po obicaju nisu mi doneli resenje kako sam ja trazio vec su mi dostavili resenje o odbijanju zahteva za uskladjivanje penzije za januar 2008. godine za 4,21% pocev od 01.01.2008. godine.
Moram izjaviti zalbu na doneto resenje jer mi nisu doneli resenje kako sam ja to tražio vec po njihovom ustaljenom sablonu. U datoteci sam pronasao pozitivnu presudu UpS za kolegu Vasica iz Panceva za podnetu zalbu na isto ovakvo resenje ali nigde nisam mogao da nadjem zalbu koju je pisao kolega Vasic na doneto resenje. Interesuje me da li neko poseduje zalbu koju je pisao kolega Vasic i da li je mozda ista objavljena u datoteci ili pak neko od kolega poseduje slicnu zalbu na odbijajuce resenje RF za PIO za donosenje resenja za drugo redovno uksladjivanje vojne penzije za 2007. godinu. Dostavljeno resenje je u prilogu. Molim za pomoc i hvala unapred.”

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (Resenje RF PIO - Filijala Cuprija, Miloljub Duković – 4,21 posto.pdf)Resenje RF PIO - Filijala Cuprija, Miloljub Duković – 4,21 posto.pdf 697 kB