Брука и срамота!

Вулин, Весић, Мартиновић, посланици СНС, ... од петка у штрајку глађу

11. април 2019. - http://www.politika.rs/scc/clanak/427189/Vulin-Vesic-i-Martinovic-od-sutra-u-strajku-gladu

Тај потез виде као „једини разуман и цивилизован начин” на који би се, како кажу, супротставили „хулиганизму и насиљу које лидери СзС спроводе у Београду”

Министар одбране Александар Вулин, заменик градоначелника Горан Весић, како су саопштили ступиће у штрајк глађу, а према писању медија, у томе ће им се придружити посланици СНС, предвођени шефом посланичке групе Александром Мартиновићем, као и одборници те странке у Скупштини града Београда.

Тај потез, како наводи Весић, виде као једини разуман и цивилизован начин на који би се, кажу, супротставили „хулиганизму и насиљу које лидери СзС спроводе у Београду”.
Весић у изјави за Тајнуг наводи да недељама агресивна мањина коју чини педесетак људи у организацији Бошка Обрадовића и Драгана Ђиласа „терорише” грађане Београда, уништава градску имовину и спречава да се обављају радови у граду. „Они то раде јер желе хаос и крв на улицама”, рекао је Весић.

„Не видим други начин да се цивилизовано и разумно одупремо хулиганизму дела опозиције, која омета радове у центру Београда, уништава имовину грађана и тера инвеститоре из нашег града, осим да започнемо штрајк глађу како ми у Граду тако и одборници Скупштине града и градских општина”, навео је Весић.

Како је рекао, желе да скрену пажњу домаћој и међународној јавности на, према њиховим речима, „терор који Обрадовићеви фашисти спроводе у Србији”. Весић је додао да се никада није догодило да управа града ради, модернизује и развија Београд, а да се опозиција томе противи рушећи и терајући инвеститоре.

„Јасно је да они то раде да би овој земљи било горе. Зато је наша одлука да започнемо штрајк глађу једини цивилизован начин на који ћемо показати да је њихово понашање недопустиво”, рекао је Весић.

ВОЈНИ СИНДИКАТ СЕ ПРИДРУЖУЈЕ ШТРАЈКУ ГЛАЂУ СА МИНИСТРОМ ВУЛИНОМ

11. април 2019. - http://vojnisindikatsrbije.rs/2019/04/11/vojni-sindikat-se-pridruzuje-strajku-gladju-sa-ministrom-vulinom/

Најављени штрајк глађу Александра Вулина, министра одбране против „насиља опозиционих“ лидера имаће пуну подршку Војног синдиката Србије. Сутра у 11,55 Новица Антић, председник Војног синдиката Србије са члановима управног одбора, у Народној Скупштини Републике Србије отпочеће заједно са министром штрајк глађу! Захтев Маји Гојковић да се члановима Војног синдиката Србије дозволи улазак у Народну Скупштину ради отпочињања штрајка глађу већ је упућен. Уколико се то не дозволи, у суботу чланови Управног одбора, разапеће шаторе испред националног парламента, како би дали адекватан одговор Вулиновом театралном чину.

Не улазећи у политиканске мотиве, и не подржавајући ни једну политичку странку нити лидера, Војни синдикат Србије је мотивисан искључиво кршењем људских права, Устава, повеља УН, синдикалних права, пљачком буџета и тортуром министра Вулина у претходне три године. Овај лажни левичар, и најбогатији капиталиста међу социјалистима грубо злоупотребљава актуелни тренутак и у свом идопоклоништву иде испод граница доброг укуса. Његов театар апсурда засенио је и монтипајтовски смисао за хумор. Слично би било да су на суђењу у Нирнбергу нацистички генерали штрајковали глађу због постојања концентрационих логора у коме су страдали Јевреји.

Поврх свега, овим се наноси непроцењива штета угледу државе Србије. И то у осетљивом геополитичком тренутку, где чак и вође Шиптара на Космету, осведочени терористи којима Вулин на тацни нуди вековне српске територије показују озбиљнију државничку мудрост.

Брука и срамота!