Predmet po zahtevu za donošenje rešenja za drugo redovno usklađivanje vojne penzije za 2007. godinu – Miloljub Duković

Poštovani!

U prilogu objavljujem kompletan predmet po zahtevu kolege Miloljuba Dukovića za donošenje rešenja za drugo redovno usklađivanje vojne penzije za 2007. godinu, koji je kolega objavio u FB grupi VPS i pri tome napisao:

"Postovane kolege,

U prilogu objavljujem kompletan predmet zahteva za donosenje resenja za drugo redovno uskladjivanje vojne penzije za 2007. godinu. Kao i svim kolegama koji su podnosili ovakav zahtev i ja sam dobio rešenje o odbijanju zahteva i odbijajuce resenje nakon ulozene zalbe.

Karakteristicno u resenju o odbijanju zalbe je to da se u obrazloženju navodi da je moja decembarska penzija uskladjena za 4,21% od 01.01.2008.godine po odluci o uskadjivanju vojnih penzija (ne navodeci da je to bilo redovno uskladjivanje vojnih penzija) i za 6,57% vanredno uskladjena takodje od 01.01.2008. godine pozivajući se na clan 193. stav 1 Zakona o Vojsci Srbije izbegavajući da prihvate primenu stava 2 istog člana kao i da donesu resenje o drugom redovnom uskladjivanju moje vojne penzije za 2007. godinu.

Posto se pripremam da podnesem tuzbu Upravnom sudu, a znam da je kolega Vasić iz Panceva dobio pozitivnu presudu od Upravnog suda po istom zahtevu, potreban ma je obrazac za podnosenje tuzbe Upravnom sudu. Ovom prilikom molim kolege da mi pomognu, pogotovu one kolege koje možda poseduju i obrazac tužbe kolege Vasica iz Panceva, i dostave mi obrazac tuzbe za pokretanje upravnog spora podnošenjem tuzbe Upravnom sudu. Hvala unapred ..."

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (Miloljub Dukovic - upravni predmet za 4.21 posto.pdf)Miloljub Dukovic - upravni predmet za 4.21 posto.pdf 1797 kB