Zahtev Filijali Fonda za PIO za izdavanje POTVRDE o isplati umanjene penzije, i za POVRAĆAJ oduzetog iznosa – Predlog (radna verzija) kolege Dobrivoja

Kolega Dobrivoje Stanojević mi je poslao Zahtev Filijali Fonda za PIO za izdavanje POTVRDE o isplati umanjene penzije, i za POVRAĆAJ oduzetog iznosa – Predlog (radnu verziju) koji objavljujem u prilogu i sledeći mejl:

Poštovane kolege,
Šaljem vam ove Predloge - šablone Zahteva koje bi trebalo objaviti na svim našim sajtovima ... KAD BUDU KONAČNO USAGLAŠENI.

Predlažem, da ih najpre objavite u ovoj RADNOJ VERZIJI, a onda prikupiti sve predloge ostalih naših kolega o eventualnim izmenama, a potom izraditi KONAČNU VERZIJU.

KONAČNU VERZIJU objaviti 1. SEPTEMBRA 2019. godine.

Ovo je u vezi onog mog Predloga da krenemo sa DRUGIM KRUGOM upravnih postupaka i upravnih sporova, sve u cilju vršenja PRITISKA na Vladu Srbije, da bi donela Odluku da izvrši POVRAĆAJ oduzetih iznosa od penzije, jer je na to Ustav OBAVEZUJE, a Ustav je još uvek na snazi.

Predlažem, da ovu priču proširimo među svim vojnim i civilnim penzionerima, pa nek se Filijale Fonda za PIO ponovo uhvate za glavu zbog masovnih ZAHTEVA.

Srdačan pozdrav!
S verom u Boga, do POBEDE!

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (Zahtev za izdavanje Uverenja i donošenje Rešenja.doc)Zahtev za izdavanje Uverenja i donošenje Rešenja.doc 22 kB