Korigovani Obrasci Zahteva za izdavanje Potvrde o isplatama penzije za vreme primene Zakona o PUNIP i Zahteva za PRIZNAVANJE PRAVA na POVRAĆAJ oduzetih iznosa od penzije

Poštovani!

U prilogu objavljujem Korigovane Obrasce Zahteva za izdavanje Potvrde o isplatama penzije za vreme primene Zakona o PUNIP i Zahteva za PRIZNAVANJE PRAVA na POVRAĆAJ oduzetih iznosa od penzije koje mi je dostavio kolega Dobrivoje Stanojević, koji je u mejlu napisao:

Zlajo, pozdrav!

Dostavljam ti KORIGOVANE Obrasce koji su proistekli iz Radne verzije, u vezi Zahteva za izdavanje Potvrde o isplatama penzije za vreme primene Zakona o PUNIP, kao i Zahteva za PRIZNAVANJE PRAVA na POVRAĆAJ oduzetih iznosa od penzije u toku ČETIRI godine primene Zakona o PUNIP.

Ako smatraš da je potrebno još nešto ispraviti, ti ispravi, pa onda objavi KONAČNU VERZIJU, jer smo tako i obećali našim kolegama, da ćemo objaviti do 1. septembra.

U zdravlju se gledali!”

 

 

 

Attachments:
FileDescriptionFile size
Download this file (Zahtev za izdavanje Uverenja i donošenje Rešenja - korigovani.doc)Zahtev za izdavanje Uverenja i donošenje Rešenja - korigovani.doc 22 kB